Eilen saapui hartaasti odottamani jouluvaihto:)

Vaihdon minulle lähetti Raili. Lämpimät kiitokset Railille osuvasta lahjasta.  Joululauluksi, jonka mukaan pisteltävä juttu ja lahjat tehtiin Raili oli valinnut "Joulupuu on rakennettu". Mikä sopii hyvin tällaiselle joulukuusien ystävälle (olivat ne sitten aitoja kuusia tai muovikuusia).

Sain hauskan kortin, joulukorteille pistellyn  kauniin paikan. Malli löytyy Cross-stitcher- lehdestä, Parina oli nannaa eli enkeli- suklaata ja mukava joulukirja, josta löytyy mietelauseita, joka päivälle. Eikös.. "Kutsu tulla tekemään ilahduttaa enemmän kuin valmis lahja" kuulosta hyvältä. Ja näinhän se on ainakin käsityön ystäville.

Kuva ihastuttavasta pistelystä lähempää..

Itse lähetin jouluvaihdon Outille. 

Outilla on monta lempiväriä, pitkän etsimisen jälkeen löysin sitten Susan Batesin suunnitteleman "light of the world- mallin" world of cross-stitching lehdestä. Käytin sitten yhtä Outin lempiväreistä Oranssia. Ja lauluksi valitsin "Nyt syttyy valot tuhannet".

Pareja olikin sitten hankalampi keksiä. Lopulta päädyin tuoksukynttilöihin ja itsetehtyihin koristeisiin. Täytyy myöntää, että itse hamstraan kynttlöitä. Kynttilän valo tuo minun jouluni.

Sitten tämän päivän kalenteriin:)

Sarilta tuli muumijuttuja.mm. aivan ihastuttava mamman ja papan hääkuva. Ikävä kyllä kamerani ottaa huonoja kuvia niin kannattaa käydä Sarin blogista ihailemassa niitä.

Ja Jaanalta tuli ihana tarvikepaketti nukkekodin juhliin. Taitaa saada Alexandra säilytystilaa tavaroilleen.