Selatessani blogiani tajusin, että täällä on harvoin nähty maalauksiani. Täytynee heti korjata tuollainen vääryys. En minä muuten turhaan taidekouluja käynyt ole. Sitten tulee tietysti kysymys, mikä on taidetta. Ja moni ihmettelee miksi minä maalaan mieluummin fantasia aiheita kuin omenia astioissa. Ei niin että omenat astioissa olisivat paha juttu minusta se vaan on tylsää lohikäärmeet ja yksisarviset niissä on sitä jotain... nyt meni taas jaaritteluksi.

Mutta katsokaapas osaan minä muutakin maalata kuin yksisarvisia

Viimeaikoina on ollut ihan suunnaton halu maalata jääkarhuja. Johtuukohan se ilmastonmuutoksesta vai mistä.. tässä näitä nyt kuitenkin on

As I went trough my blog I noticed there aren't that many pictures of my paintings. How come? Well now there is!

Lately I've had great urge to paint polar bears and here they are!

Kaikille ristipistojen ystäville tiedoksi, että täältä http://www.mistydreamz.com löytyy maalauksieni pohjalta tehtyjä ristipistomalleja.  Kuten esimerkiksi tämä "Tähtisumua" joka on yksi omista suosikkiteoksistani.

All my fellow stitchers here you can find patterns inspired by my paintings http://www.mistydreamz.com For example this "stardust" that is one of my own favorites.

Ehkä sitten, kun saan kaikki keskeneräiset käsityöt tehtyä (ehkä ensi kesänä). Voisin tilata itselleni tuolta, mallin joka perustuu omaan maalaukseeni. Tulee varmaan tuntumaan aika omituiselta pistellä sellaista.