Sorry post only in finnish..

Empä sitten keksinyt parempaakaan otsikkoa..

Itsellä on aina vaikeuksia pitää päiväkirjaa. Aina ostan uuden, ihanan päiviksen ja yritän siihen kirjoitella, aina se sitten unohtuu. Viimeksi kunnolla pidin päiväkirjaa lukio-ikäisenä kun oli elämässä vähän "kaaottinen vaihe". Tännekin Unkariin otin matkapäiväkirjan mukaan, mutta eihän siihen ole paljon tullut kirjoiteltua. Jospa nyt kirjoittaisin tähän blogiin muutakin kuin käsityöjuttuja, vaikka kirjoitan niitäkin myöhemmin.

Tänään kävin kaupungilla (Budapestissä) tarkoituksena etsiä siskolle ylioppilaslahjaa.. eihän sieltä mitään hänen tyylistään löytynyt eipä sitten auttanut kuin ottaa http://www.etsy.com avuksi. Ja löytyihän sieltä sopiva lahja. Sitä en voi nyt paljastaa, jos sisko eksyy tänne blogiin.

Tuli ostettua itselle huivi, taisi olla ihan sattuman kauppaa, että heti kun olin sen ostanut alkoi satamaan, eikä meitsillä tietenkään ollut sateenvarjoa, tuli huivi heti sitten hyötykäyttöön.

Kaikenlaista kivaa on tullut shoppailtua. Niistä kuvia sitten koto Suomessa. Palailen kotiin vappuna. Saa nähdä millainen sää on luvassa. Olen ostellut mm. paljon skräppäystarvikkeita, ristipistokittejä, ostin jopa unkarilaisen Barbien (aitoudesta en kyllä ole ihan varma) tuleepahan kaunis lisä kokoelmiin.

Viime lauantaina minulla alkoi ihan hillitön flunssa ja yskä, joka ei ole vieläkään parantunut.  Ärsyttää ja on vähän sumea olo. Tietysti sen piti alkaa, kun minul on viimenen viikko menossa täällä.

Olen huomannut, että junassa on hyvä pistellä. Onhan se Suomessakin mukava tehdä käsitöitä junassa. Täällä oon huomannut, että moni (yleensä vanhempi nainen) katsoo kiinnostuneena ja on aikeissa sanoa jotain. Eihän sillä ole mitään väliä, sillä unkarin kieleni rajoittuu tervehdyksiin. Käsityöliikkeessäkin käydessä, kysyn kohteliaasti puhutaanko englantia tai saksaa, mutta ei ei...

Tällä hetkellä tekisi mieli

Käydä saunassa, pelata skib-poa ja silittää umppaa

ja arvatkaa mitä tekee ihan hillittömästi mieli

Lukea L.M. Montgomeryn Anna- kirjat uudelleen

ja viisikot.. ehkä sitten kesällä

Voikaa hyvin

Niina