Tulipas kiero otsikko. En minä mistään Hannun ja Kertun noidasta puhu vaan iki-ihanasta muumien noidasta.

Siitä asti kun päätin rakentaa muumitalon, olen halunnut tehdä muumien noidan mökin. Noita ja Aliisa eivät tietääkseni ole Tove Janssonin keksimiä hahmoja vaan heidät on luotu suomalais-japanilaista tv-sarjaa varten. Joka tapauksessa noita on aina kuulunut lempihahmoihini ja siksi on nyt tekeillä noita, Aliisa ja Noidan mökki:)

Eversince I builded my moominhouse I've wanted to make witch and Alice from the moomin tv-serier. Here is my witch (she is still without paint and clohthes)

Tässä on noita ilman maalia ja vaatteita.

Eilen sitten innostuin mineilemään kunnolla ja tein monen monta taulua. Kuvat on erilaisista kuvastoista ja olen ne maalannut decoupage - lakalla antaakseni kiiltoa ja kehykset on tehty eri värisistä ja eri paksuisista papereista.

Yesterday I decided to make some paintings to dollhouse

Kuten näkyy näitä syntyi useampikin ja kesän kunniaksi ajattelin järjestää pienen arvonnan. Muuta ei tarvitse tehdä kuin vastata tähän blogikirjoitukseen ja kertoa mitä kaikkea noidan mökkiin voisi laittaa/tehdä. Oma nimi ja SÄHKÖPOSTIOSOITE. Voittajat saavat näitä tauluja sekä jotain mukavaa ekstraa myös:)
 Arvonta päättyy 22.5 2010

Toinen projekti joka on vasta suunnitelman asteella on Anna kirjoista tuttu vihervaara. Tätä ajatellen tein eilen Anna -nuken rungon. Annasta tullaan vielä kuulemaan. Täytyy toki tehdä vielä Marilla ja Matthew.

And here is my other project. I wish to do the green gables from Anna of Green Gables books:)

Here is body for Anna

Meillä ollaan jo kesäfiilingeissä, kun Pumpuli päätti että en saa lähtä minnekkään laukun kanssa ellen ota häntä mukaan.

Apparently Pumpuli doesn't want me to go anywhere wihtout her :)