Edellisessä kirjoituksessa näytinkin paistamattomat vilijonkat.

Tässä onkin Vilijonkka katraineen valmiina.

Kuva on otettu muumipeikon huoneen edessä:) Vilijonkka on tehty cernit-massasta ja lapset myös. Hiukset ovat huovutusvillaa, Vaatteet huopaa, silmät maalattu tusseilla ja akryyleillä

Here is Filifjonk with her three children:) Filifjonk and the children were made of cernit- clay, hair is felting wool and clothes wool, eyes painted with ink and acrylics.

Tässä on kaikki tähän asti valmistuneet hahmot. No pikku Myytä en löytänyt, minne lie karannut, esi-isä on myös tehtynä mutta unohtui kuvasta. Ehkä hän ei ole vielä herännyt talviunilta. Valkoinen otus takana pitäisi olla hattivatti, silmistä tuli vääränlaiset niin hän onkin muumien kummitus:)

Here are characters made so far. Little mi is unfortunately missing, moomin ancestor I also forgot from the picture, maybe he is still in wintersleep. White creature in the backround is supposed to be hattifattern but eyes didn't come out right so he is ghost of moomins.

Takarivi Haisuli, kummitus, Mymmeli, Mamma, Pappa, Muikkunen,

Eturivi Pieni Nyyti, Tuittu, Niiskuneiti, Tiuhti, Muumipeikko, Viuhti, Nipsu, Miska, Tuu- tikki

Back row: Stinky, ghost, Mymbla, Mamma, Pappa, Snuffkin

First row: Nyyti, Tuittu, Snorkmaiden, Thingummy, Moomintroll, Bob, Sniff, Miska, Too-ticci

Englanninkieliset nimet olen oppinut livejournalin muumikommuunissa. Hauskimmat taitavat olla Tiuhti ja Viuhti eli Thingummy ja Bob- tai kuten minulle selitettiin. Se meinaa jotain niin pientä ettei sitä ole olemassakaan. Hyvin muumimaista eikö vain!

English names I've learned from lj:s moomincommunity. Funnies names I think are tiuhti ja viuhti thingummy and bob - as they told me it means something so small it does'nt even exist. Very moominy isn't it!